Elektra

Of u ons nou nodig heeft voor het aanleggen van een nieuw stopcontact of voor het volledig vervangen van uw elektra bij uw renovatie, bij Pisters installatie bv. is dit allemaal mogelijk. Graag bespreken we uw wensen en ideeën zodat we samen tot een mooi eindresultaat kunnen komen. Onderstaand vindt u enkele mogelijkheden maar er is natuurlijk nog veel meer mogelijk.

Nieuwbouw en renovatie.

U woont al jaren met plezier in uw woning. De plek waar u woont is vertrouwd en eigenlijk bent u van plan om hier niet meer weg te gaan. Toch laat de woning steeds meer gebreken zien en daarom heeft u ervoor gekozen om de woning volledig te renoveren. Pisters Elektro verzorgt alle elektra rondom en in uw woning. Wij denken graag met u mee naar wat er allemaal mogelijk is. Heeft u er bijvoorbeeld al aan gedacht om gelijk die mooie tuinlampen te laten aanleggen of om bij het plaatsen van uw nieuwe badkamer gelijk het plafond te laten voorzien van inbouwspots.
Ook op het gebied van nieuwbouw kunt u Pisters installatie bv. inschakelen. Wij werken nauw samen met uw aannemer en geven advies alvorens wij uw installatie gaan realiseren. Zodra wij uw elektro installatie klaar hebben sluiten wij alles aan en regelen de aansluiting met de NUTS bedrijven.

Verlichting.

Op het gebied van verlichting is er een hele hoop mogelijk. Het kiezen van verlichting is sfeerbepalend voor uw hele woning. Zo kunnen TL-lampen er voor zorgen dat u hele woonkamer koud en kil aanvoelt. Maar door bijvoorbeeld te kiezen voor een design hanglamp die u kunt dimmen krijgt uw woonkamer gelijk een warme uitstraling. Verlichting zorgt niet alleen voor de sfeer in uw woning. De functionaliteit van uw woning wordt ook bepaald door het plaatsen van de juiste verlichting op de juiste plaats. Pisters installatie bv. komt graag in uw woning kijken en bespreekt met u uw wensen en de mogelijkheden.
Ook op het gebied van LED-lampen zijn er de laatste jaren grote vooruitgangen geboekt. Wist u bijvoorbeeld dat u met LED verlichting net zo’n mooi resultaat kunt bereiken als met de voorheen gebruikte spaarlamp of hallogeenverlichting. Ook is LED verlichting een stuk beter voor het milieu. Doordat deze vorm van verlichting een stuk duurzamer is ziet u dit ook terug op uw energierekening. Wilt u graag meer weten over LED verlichting of wat verlichting allemaal voor uw woning kan betekenen. Vul dan onderstaand contactformulier in en wij nemen spoedig contact met u op.

Groepenkast.

Iedereen heeft het wel eens gehad, u zit net live voetbal te kijken terwijl u de pizza in de oven schuift en plots valt de stroom uit in uw woning. Dit wil zeggen dat een groep in uw groepenkast is overbelast. Als beveiliging op de overbelasting valt er een stop uit. Als dit herhaaldelijk gebeurd kan dit erg vervelend zijn. Niemand zit immers graag in het donker thuis. Pisters installatie bv. komt graag in uw woning kijken of er mogelijkheden zijn om uw groepenkast uit te breiden. Ook voor het vervangen voor uw gehele groepenkast bent u bij Pisters installatie bv. aan het juiste adres.