U vindt het belangrijk om in uw eigen behoeften te kunnen voorzien. Echter wilt u niet dat dit ten kosten gaat van de mogelijkheden voor de toekomstige generaties. Dit noemt men ook wel een duurzame ontwikkeling. Onderstaand vindt u enkele voorbeelden van wat er allemaal mogelijk is op het gebied van een duurzamere leefstijl. Pisters installatie bv. bespreekt graag met u uw wensen. Vul onderstaand contactformulier in, dan nemen wij spoedig contact met u op.

Oplaadpunt.

De voordelen van een elektrische auto zijn groot. Daarom heeft u besloten om elektrisch te gaan rijden. Laden met een stopcontact en lange snoeren is mogelijk maar lang niet zo makkelijk en veilig als met een laadpaal aan huis. Daar komt Pisters installatie bv. om de hoek kijken. Met een goede laadpaal heeft u namelijk altijd een hoge laadsnelheid binnen handbereik. Wij kijken samen met u naar de mogelijkheden en installeren uw laadpaal aan huis.

Zonne-energie.

De laatste jaren bent u steeds bewuster met het milieu bezig. Nu bent u van plan om over te stappen op zonne-energie. De zonnepanelen op uw dak wekken groene energie op. Dit is niet alleen heel goed voor het milieu maar ook nog eens voor uw portemonnee.

Pisters installatie bv. komt graag bij u thuis kijken om te bespreken wat de mogelijkheden zijn. In samenwerking met Pisters daktechniek komen wij de zonnepanelen voor u leggen en installeren. Het enige wat u nog hoeft te doen is de zonnepanelen aanmelden en uw btw terugvragen.

Huisautomatisering.

We willen het liefst allemaal zo lang mogelijk in ons eigen huis blijven wonen. Met huisautomatisering is dit mogelijk. Zoals het woord huisautomatisering al doet vermoeden gaan wij uw huis slim automatiseren. Hierbij kunt u denken aan loopverlichting als u ‘s nachts u bed uit moet, het automatiseren van huishoudelijke apparaten maar ook het aan en uit zetten van de verlichting terwijl u in uw stoel zit.

huisautomatisering is niet alleen handig voor het levensloopbestendig maken van uw woning. Huisautomatisering zorgt er namelijk ook voor dat u een stuk duurzamer gaat leven. Wat denkt u van een tijdklok op uw tuinlampen zodat deze alleen in de avonduren branden, of de verwarming die automatisch uitgaat zodra u het huis verlaat.

Met huisautomatisering is nog veel meer mogelijk. Graag bespreekt Pisters installatie bv. met u de mogelijkheden zodat u zo lang mogelijk kunt blijven wonen in uw eigen vertrouwde omgeving.