Beveiliging

De laatste jaren neemt het aantal inbraken en diefstallen helaas fors toe. U moet er niet aan denken dat dit in uw eigen woning of kantoorpand gebeurd. Door goede voorzorgsmaatregelen te treffen maakt u uw huis of kantoorpand een stuk onaantrekkelijker voor inbrekers.

Intercom.

Niets is zo fijn dan dat u weet wie er voor de deur staat. Een intercom biedt dan uitkomst. Er zijn diverse mogelijkheden op het gebied van intercominstallaties. U kunt hierbij denken aan een eenvoudige spraakverbinding maar ook een geavanceerd systeem met camera. Zodat u niet alleen hoort wie er voor de deur staat maar het ook kunt zien. Pisters installatie bv. installeert niet alleen uw intercom bij uw woonhuis maar ook bij kantoorpanden, hekwerken en bijvoorbeeld appartementencomplexen.

Camerabeveiliging.

Uw ramen en deuren sluiten zodra u weg bent draagt er aan bij dat inbrekers uw huis of kantoorpand overslaan. Echter wordt het voor inbrekers steeds makkelijker om ook via dichte deuren of ramen uw pand te betreden. Door te kiezen voor een degelijke camerabeveiliging voor uw huis of kantoorpand kunt u in veel gevallen een inbraak voorkomen. Er zijn verschillende soorten camerasystemen op de markt die volledig kunnen worden afgestemd op uw wensen en behoeften.
Pisters installatie bv. kijkt samen met u naar de verschillende mogelijkheden en helpt u bij het maken van de juiste keuze.